Rekordmånga röstade

Bankeryds fotoklubb har haft sitt månadsmöte i Filadelfia i Bankeryd. Mötet var mycket välbesökt med mer än 50 medlemmar. Dagen till ära gästades klubben av medlemmar från både Huskvarna och Mullsjö fotoklubbar.

 

Göran Uddemyr Bankeryds Fotoklubb.
Göran Unemyr Bankeryds Fotoklubb. Fotograf: Privat

 

Månadens tävling i svartvitt och färg har varit utformad som en fotoutställning på Scandinavian Foto i Bankeryd. Där har alla besökare haft tillfälle att rösta fram den bild som de tycker bäst om.
Totalt ingick 40 färgbilder och 29 svartvita. Mer än tvåhundra personer hade röstat och Göran Unemyr segrade med härliga barnbilder i båda klasserna. Mats Persson gjorde en stark insats i färgklassen där han tog både andra och tredje pris. I den svartvita klassen blev Leif Arvidsson tvåa och Inger Dahlkvist trea.

Runt fikaborden diskuterades livligt allt från färgskalor till skärpedjup. Som avslutning på kvällen visade Eberhard Rockstroh, medlem i klubbens sedan många år, ett bildspel ”Stad i ljus” med många kända vyer från Jönköping i tidigt morgonljus. Klubbens almanacka är nu klar för distribution och konstaterades att detta blir en perfekt julklapp för många.