Bilder som berör

Välkommen till vår hemsida Unefoto. Vi heter Göran och Margareta Unemyr och bor i Jönköping. AAAAAg började i mörkrummet för nästan 50 år sedan och framkallade min svartvita TriX film i badrummet. Idag har det blivit mycket enklare att både fota samt att ta fram bilderna. Fantastiska digitala kameror samt effektiva bildbehandlingsprogram gör att man idag nästan kan göra det "omöjliga". Här kan ni finna lite av mina bilder. Bilderna har jag katalogiserat i olika bibliotek för att det skall vara lättare att hitta rätt.

"Det viktigaste för att ta en bra bild är de 25 centimetrarna bakom kameran"

OM MIG

Välkommen till min hemsida www.unefoto.se

Jag heter Göran Unemyr och bor i Jönköping. Jag är numera pensionär. Jag har fotat i nästan 50 år och fortfarande har jag mitt intresse kvar. När jag började fota så framkallade jag min TriX i badrummet och blaskade med alla vätskor då man framkallade sina svartvita bilder. Numera har de digitala kamerorna gjort sitt intåg och det är mycket enklare än förr att fota. Med dagens redigeringsprogram kan man nästan göra det "omöjliga". Jag använder Nikons systemkameror då jag fotar. Använder nästan alltid mitt zoomobjektiv 18-200 vilket jag tycker är ett fantastiskt "reseobjektiv". Som redigeringsprogram använder jag GIMP som är ett Opensource program med i stort samma möjligheter som Photoshop. Många av mina bilder har jag tagit under mina resor och då främst i asien där jag besökt i stort alla länder. Jag gillar att fotografera människor och kanske då främst de under 5 och de över 80 eftersom de ofta inte förställer sig framför kameran. Många av mina bästa bilder är just på barn och gamla.

Contact Us
Address Goes here
  WHAT I LOVE TO SHOOT

  Cum sociis natoque penatibus et magnis disrient montes, nascetur ridiculus mus.

  • /01
   COMMERCIAL
  • /02
   PERSONAL
  • /03
   EDITORIAL
  • /04
   DESIGN

  Floral Design is a full-service wedding and special event planning company with takes care of your floral, design and logistics needs. Our office is located in San Francisco, CA.ring a flawless and magical event for you, is to make your planning

  Our office is located in San Francisco, CA. Our goal, besides ensuring a flawless and magical event for you, is to make your planning

  Floral Design is a full-service wedding and special event planning company with takes care of your floral, design and logistics needs. Our office is located in San Francisco, CA.ring a flawless and magical event for you, is to make your planning

  Our office is located in San Francisco, CA. Our goal, besides ensuring a flawless and magical event for you, is to make your planning

  Floral Design is a full-service wedding and special event planning company with takes care of your floral, design and logistics needs. Our office is located in San Francisco, CA.ring a flawless and magical event for you, is to make your planning

  Our office is located in San Francisco, CA. Our goal, besides ensuring a flawless and magical event for you, is to make your planning

  Floral Design is a full-service wedding and special event planning company with takes care of your floral, design and logistics needs. Our office is located in San Francisco, CA.ring a flawless and magical event for you, is to make your planning

  Our office is located in San Francisco, CA. Our goal, besides ensuring a flawless and magical event for you, is to make your planning

  FEATURED GALLERIES

  TEAM MEMBERS

  THE BEST TEAM AVAILABLE

  I am interested in the details about your wedding, your ceremony & reception venues, your vision, your dress, your colours and anything else you would like to share with me. I am a Gold Coast and Brisbane
  I am interested in the details about your wedding, your ceremony & reception venues, your vision, your dress, your colours and anything else you would like to share with me.

  • JESSICA JUNG
   ART DIRECTOR
  • SELENA GOMEZ
   PHOTOGRAPHER
  • JUSTIN BIEBER
   PHOTOGRAPHER
  • GOLD COAST
   EDITOR
  TESTIMONIALS
  Prev.
  Next.

  NEWS/BLOG

   Designed by © REFLECTOR Studio. All Right Reserved 2019
   Total:
   error: Innehållet är kopieringsskyddat